Over ons

VenturaHolland B.V., dé leverancier van topproducten voor de schoorsteenveger en dakspecialisten.

Schoorsteenvegers en dakdekkers zijn voor een groot deel afhankelijk van goede producten, materialen en gereedschappen om hun werkzaamheden naar behoren en op een veilige manier uit te kunnen voeren.

Al vanaf 1989 is ons bedrijf actief in de toelevering van producten, materialen en gereedschappen voor schoorsteenvegers. In 2008 hebben wij het dealerschap verkregen van de topproducten uit de fabriek van J.D.Burford. Deze fabriek produceerde tot voor een aantal jaren de Colt kappen en de Rotorvents. Toen the Loftshop besloot deze producten in het verre Oosten te gaan produceren heeft J.D.Burfort een eigen serie schoorsteenkappen op de Engelse markt gebracht. Na een intensieve periode van ontwerpen en overleg is daar een serie kappen en spinners uit voortgekomen die onder de naam Ventura® exclusief door VenturaHolland op de Nederlandse markt gebracht worden. In ons programma zijn ook de materialen en gereedschappen opgenomen die het werk van de schoorsteenveger en dakdekkers mogelijk, veilig en aangenaam maken.

We hebben een uitgebreid assortiment wat regelmatig wordt uitgebreid met meer topproducten die zijn toegesneden op kwaliteit, prijs en duurzaamheid. Hou onze website in de gaten voor aanbiedingen en nieuws.

De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens!